The client began with 20,000 ft2 of space, with the plan of extending it to meet the requirements of their new storage facility. SAS were commissioned to build the most modern expanse of space that could be shoe horned into the existing site. SAS quickly realised that the only way was up.

Click the icon below to view the full case  study.

 

We took our landrover, quads and minibikes to Dragon Enterprise Centre on Sunday 13th August. We set up a zip line and brought down our builder/stunt man for the day and dressed him in the dragon costume.

Attic Self Storage – Complete Refurbishment

SAS were called in by the owner of Attic Self Storage, Bow to create a cost effective solution for a much needed facelift and internal fit out of a two storey office. Working closely with the client and creating a 3D drawing we provided a first class solution that met the clients  requirements and budget. […]

At SAS Special Projects, we offer the following other services